Welkom bij Vieverdwas

Yerseke, Nederland | 1-3 guests

2 Bedrooms | 1 Bathroom | View layout

Layout


Slaapkamer 1 (Bedroom, 12m2, 1st floor)
  • 1x double bed
Slaapkamer 2 (Bedroom, 12m2, 1st floor)
  • 1x single bed
  • 1x Baby cot/cradle
Woonkamer (Living room, 20m2, Ground Floor)

Badkamer (Bathroom, 7m2, Ground Floor)

Keuken (Kitchen, 12m2, Ground Floor)

Achtertuin (Living room, 25m2, Ground Floor)

Check-in: 3 p.m. | Check-out: 11 a.m.

VIEVERDWAS: VAKANTIEHUIS IN ZEELAND
Vieverdwas is het ideale vakantiehuis in Zeeland voor een relaxte vakantie aan de Oosterschelde. Het is te vinden in het Zeeuwse dorpje Yerseke. Als bekend oester- en mosseldorp speelt Yerseke in Nederland en België een belangrijke rol in de vangst van schaal- en schelpdieren. Het is dan ook de perfecte plek om meer te leren over de typisch Zeeuwse mossel- en oestercultuur. Zo kun je hier met je eigen ogen zien hoe de oesters bij de oesterputten worden opgekweekt. Of beter nog: laat je tijdens een proeverij verassen door de unieke smaak van mosselen en oesters …

Continue reading

VIEVERDWAS: VAKANTIEHUIS IN ZEELAND
Vieverdwas is het ideale vakantiehuis in Zeeland voor een relaxte vakantie aan de Oosterschelde. Het is te vinden in het Zeeuwse dorpje Yerseke. Als bekend oester- en mosseldorp speelt Yerseke in Nederland en België een belangrijke rol in de vangst van schaal- en schelpdieren. Het is dan ook de perfecte plek om meer te leren over de typisch Zeeuwse mossel- en oestercultuur. Zo kun je hier met je eigen ogen zien hoe de oesters bij de oesterputten worden opgekweekt. Of beter nog: laat je tijdens een proeverij verassen door de unieke smaak van mosselen en oesters die vers uit de Oosterschelde worden opgevist. Voor de echte liefhebbers zijn de mosselfeesten op de 3e zaterdag van augustus een aanrader.

VAKANTIE YERSEKE
Het vakantiehuis Vieverdwas is gelegen in een rustige straat, midden in het centrum van Yerseke. Hier kun je genieten van het Zeeuwse dorpsleven zoals nergens anders. Met de Albert Heijn om de hoek en een busstation en een strand binnen handbereik, kom je hier tijdens je vakantie niks tekort. In de vele restaurantjes in Yerseke kun je je tegoed doen aan al het goeds wat de zee te bieden heeft, zoals oesters, mosselen, krab, kreeft, krabscharen, Oosterschelde kreeft, krukels, wulken, en scheermessen.

OMGEVING
Mocht je erop uit willen trekken, dan is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Zo kun je prachtig wandelen langs het water of door het uitgestrekte natuurgebied Yerseke Moer. Of pak de fiets en maak een fietstocht over de dijken bij de kust, langs bloeiende fruitboomgaarden en langs een van de oudste polderlandschappen van Nederland: de Zak van Zuid-Beveland. Ook een bezoekje aan het Oosterscheldemuseum, waar je meer kunt leren over Yerseke als mosseldorp, is de moeite waard.

DE IDEALE UITVALSBASIS
Yerseke vormt een prima uitvalsbasis om de rest van Zeeland te ontdekken. De nabijgelegen steden Goes, Domburg, Middelburg en Vlissingen hebben een gezellig stadscentrum, ideaal voor een dagje slenteren langs de winkels of de haven. Met de auto sta je binnen 50 minuten in de grotere steden zoals Antwerpen, Gent, Brugge, Breda of Rotterdam. In de zomer ontpopt Zeeland zich tot een ware trekpleister voor toeristen. Dat is ook niet zo gek, want de provincie heeft voor iedereen wel wat te bieden. Gelukkig blijft Yerseke ondanks alles prachtig ongerept. Zo kun je bij Vieverdwas in alle rust genieten van je vakantie.

Show less

Facilities

Dishwasher
Washing machine
Oven
Wi-Fi
Coffee machine
Television
Garden
Water boiler
Air conditioning
Espresso machine
Parking
Freezer
Streaming services
Loaner bike
Sun loungers
Stair gate
Cutlery and tableware
Home cinema set
Hifi system
Parasol
Garden furniture
Microwave
Board games
Barbecue
Radio
Satellite receiver
Refrigerator
Central Heating (CV)
Dresser
Children's crib
Children's toys
High chair
Hairdryer
Sitting area
Toilet
Dining table and chairs
Shower

Map

1 Arrival/departure date
1 Available
1 Occupied
From
€ 75 / per night

Arrival
Departure
Travel company

Nothing is charged yet

Availability